Wij bouwen websites met karakter.

Een professionele website is voor een zakelijk ondernemer onmisbaar. In welke branche je ook zit, de website is het online visitekaartje van je bedrijf. Wij van Agape Webdesign, vinden het geweldig om ondernemers te helpen van het ontwerp tot aan het beheer van een goede website. Zo ben je zorgeloos online, zoals het hoort.

Responsive

Alle websites die we maken zijn responsive. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker de website bezoekt. Wanneer klanten de website mobiel bezoeken krijgen ze een aangepaste (mobiele) versie te zien, waarbij functionaliteit is aangepast voor aan mobiel gebruik. Dit is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid, maar verbetert ook de zoekresultaten.

Eigen creatief ontwerp

Agape Webdesign helpt met het ontwikkelen van een uniek design, logo en huisstijl. Heb je al een eigen logo en/of huisstijl, dan zorgen wij dat design en stijl matchen. Wij zijn pas tevreden als jij, en daarmee jouw klanten dit ook zijn. Een creatief design is altijd functioneel, maar helpt ook om je te onderscheiden.

Want kopen doe je online!

Elk jaar verdubbelen de hoeveelheid producten die online verkocht worden. E-commerce is de stap om de klanten te bereiken die niet de winkel binnenlopen. Maar het opzetten van een webwinkel is niet altijd even eenvoudig en er komt veel bij kijken. Wij helpen je graag met de juiste informatie, advies en onze deskundigheid, zodat ook jij online kunt verkopen.

Producten

Jouw webshop heeft producten en artikelen nodig. Wij bieden een eenvoudig CMS systeem aan, waardoor je zelf eenvoudig en snel je eigen producten kunt toevoegen, verwijderen en aan kunt passen. Ook kun je eenvoudig kortingen toevoegen en kun je aantrekkelijke promoties maken. Op deze manier heb je zelf complete grip over hoe en wat je verkoopt.

Betalingen

Eenvoudig betalen is cruciaal in een goede webshop. Is het betaaltraject te ingewikkeld of duurt het te lang dan loop je al snel de kans om klanten te verliezen. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, waaronder Ideal en Paypal. Op deze manier geef je al je klanten de mogelijkheid om snel en eenvoudig aankopen te doen in jouw nieuwe webshop!

Coaching

Uit ervaring hebben we geleerd dat er veel verschil zit tussen de achtergrondkennis van onze klanten. Waar sommige klanten precies weten wat ze willen en weten hoe ze met de geleverde producten om moeten gaan, zijn er ook klanten die hier minder ervaring mee hebben. Voor deze klanten bieden wij speciale cursussen aan, zodat ook zij zonder frustratie kunnen genieten van de mogelijkheden en kansen die een webshop biedt. Val jij onder de laatste categorie? Vraag dan naar de eerst volgende cursus.

Naar de top, ook in Google.

Een website is er om bekeken te worden. Of het nu is om informatie te verstrekken, nieuwe klanten te genereren of om producten te verkopen, een website werkt alleen met bezoekers. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat nieuwe bezoekers hun weg vinden naar je site en die moeten benut worden! Wij helpen je graag om te kijken naar wat de beste toenadering is om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep en jouw website elkaar niet missen.

Zoekmachine optimalisatie

Een goede website is pas effectief wanneer deze door je doelgroep gevonden wordt. Je doelgroep bepaalt dus de zoekwoorden van je website. Maar niet alleen de juiste zoekwoorden zorgen voor een hogere vindbaarheid in Google. Door in de basis van het maken van de website rekening te houden met de eisen die Google stelt, wordt jouw nieuwe website hoger ‘gerankt’ en stijgt de online vindbaarheid. Er zijn nog meer variabelen die bijdragen aan de vindbaarheid waar we je graag meer over vertellen.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA) is het betaald adverteren om bovenaan de resultaten van Google te komen. Onderzoek laat zien dat maar liefst 60% van de mensen op een van de eerste drie resultaten klikt. Betaald adverteren is daarmee een effectieve manier om te adverteren. Maar wanneer is het verstandig om betaald adverteren toe te passen en hoe gaat dit precies in zijn werk? Onze SEA-specialisten kunnen je hierin begeleiden met advies, maar we kunnen ook de gehele campagne uitvoeren.

Zorgeloos online, wel zo fijn.

Wij weten uit ervaring dat een website dynamisch behoort te zijn. Om continuïteit te waarborgen moet je mee kunnen veranderen met ontwikkelingen en hier is aandacht voor nodig. Onze ervaring leert dat veel bedrijven te weinig tijd en resources vrij maken voor deze aandacht. Daarom hebben wij twee servicepakketten waarmee wij jouw website de juiste aandacht geven, zodat jij kwaliteit kunt blijven garanderen.

Basis pakket

Met het basispakket heb je een eigen domeinnaam, email registratie, hosting en security. Periodiek voeren wij (technische) updates uit om je website up-to-date te houden met de technologische ontwikkelingen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van je website. Je hoeft niet bang te zijn voor nieuwe beveiligingsrisico’s en het uitvallen van je site, daar zorgen wij voor.
Wil jij de inhoud van je website aanpassen, zoals nieuwe foto’s of tekst toevoegen? Geen probleem, met het basispakket kun je één keer per maand aanpassingen via de mail aanleveren en wij plaatsen het voor jou op de website.

Professional pakket

Bij het professional pakket krijg je de basis en meer. Zo kun je nu eenvoudig wekelijks aanpassingen op je website door ons laten uitvoeren! Mochten er problemen of vragen zijn, dan kan je terecht bij onze preferred customer care met een vast aanspreekpunt. Ben jij intensief bezig zijn met jouw website dan is dit het pakket dat je zoekt. Altijd flexibel en compleet online!

Bereik de Top Samen

We zijn ervan overtuigd dat echt succes niet alleen wordt behaald. Daarom geloven wij vanuit Agape Webdesign in een partnership waarbij wij het doel hebben om elkaar te versterken. Met onze werkwijze krijgen wij jou snel en professioneel online!

Kennismaking

We doen geen projecten voor onze klanten, maar mèt onze klanten. Het begint met een persoonlijke kennismaking, waarbij we elkaar leren kennen. Wij willen graag weten met wie we samenwerken, wat de doelstellingen zijn, wie de doelgroep is en waarin jij je onderscheidt. Met deze informatie zullen we een ontwikkelingsplan opstellen waarin we de onlinestrategie uiteenzetten. In dit plan van aanpak zal ook een verwachte tijdslijn staan met de verwachte kosten.

Ontwikkeling

Ben jij net zo enthousiast als wij? Mooi, dan gaan we met het ontwikkelingsplan aan de slag en kunnen we nu beginnen met het concept. Aan de hand van het concept starten we met het creëren en ontwikkelen van jouw nieuwe website. In deze fase zullen we onze marketingkennis, ervaring en strategie gebruiken om een effectieve website te ontwikkelen. We houden van design en plaatsen de gebruikerservaring centraal.

Live!

Pas als jij tevreden bent gaan we online. Gefeliciteerd! We zijn klaar, of begint het nu pas?
We stoppen niet na de oplevering, maar blijven service leveren door te helpen met analyseren, updates, aanpassingen en meer.

Wil je meer informatie?

EERDER WERK
PRIJZEN
CONTACT