Loading...
Werkwijze2017-11-09T16:24:05+00:00

Bereik de Top Samen

We zijn ervan overtuigd dat echt succes niet alleen wordt behaald. Daarom geloven wij vanuit Agape Webdesign in een partnership waarbij wij het doel hebben om elkaar te versterken. Met onze werkwijze krijgen wij jou snel en professioneel online!

Kennismaking

We doen geen projecten voor onze klanten, maar mèt onze klanten. Het begint met een persoonlijke kennismaking, waarbij we elkaar leren kennen. Wij willen graag weten met wie we samenwerken, wat de doelstellingen zijn, wie de doelgroep is en waarin jij je onderscheidt. Met deze informatie zullen we een ontwikkelingsplan opstellen waarin we de onlinestrategie uiteenzetten. In dit plan van aanpak zal ook een verwachte tijdslijn staan met de verwachte kosten.

Ontwikkeling

Ben jij net zo enthousiast als wij? Mooi, dan gaan we met het ontwikkelingsplan aan de slag en kunnen we nu beginnen met het concept. Aan de hand van het concept starten we met het creëren en ontwikkelen van jouw nieuwe website. In deze fase zullen we onze marketingkennis, ervaring en strategie gebruiken om een effectieve website te ontwikkelen. We houden van design en plaatsen de gebruikerservaring centraal.

Live!

Pas als jij tevreden bent gaan we online. Gefeliciteerd! We zijn klaar, of begint het nu pas?
We stoppen niet na de oplevering, maar blijven service leveren door te helpen met analyseren, updates, aanpassingen en meer.

Nog sneller?

Binnen 3 weken online!

Wanneer je weet wat je wilt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk online. Bij Agape Webdesign zijn wij het daar helemaal mee eens. Daarom ben je bij ons binnen drie weken online. Makkelijk, snel en zonder zorgen!
Nog sneller?